Utsatt levering av Kunshan P270

Problemene med Kunshan P270 tar noe mer tid å løse enn forventet. Vi har derfor valgt å ta Kunshan P270 midlertidig bort fra våre nettsider, da levering er helt ubekreftet, og kan skje mellom juli og oktober.

Maskinen vil komme tilbake når vi har kontroll på leveransene. Vi anbefaler alle å se på nye Kunshan P170E eller P150E som er lagt ut for salg nå.

Advertisements

27 kommentar

 1. Håper det ikke tar for langt tid før den kommer tilbake! Har endelig sikret meg pegengene til den, og jeg lurte på om dere har en spesiell dato??

 2. Hei Even. Vi har dessverre ikke noen dato.

 3. okei. Den vil vere tilbake sant?

 4. Beklager at jeg avbryter, men har dere noe mer info om denne?(Når den kommer tilbake)

  • Hei!

   Vi har ikke fått noe mer informasjon om denne. Det betyr nok at den ikke kommer i juni dessverre.

 5. Hei! Lurer på om dere venter bærbare på denne pc’ens nivå. Eller om dere har funnet noe nytt?

  • Hei Even

   Alternativet er Kunshan P170E. Det er en super maskin som yter «nesten» det samme.

   • Mye bra her Hans!Bra bruk av dybdeskarphet.Bildet med kyrne i baunnkrgen var veldig stilig Synes ogse5 at det kvadratiske tette portrettet av henne ble bra.Ellers se5 tenker jeg det kunne ve6rt stilig med noen bilder uten brillene ogse5, men det er vel mer opp til henne

 6. Visst dere lover at denne kommer tilbake snart, kan jeg heller utsette bursdagspresang!;)

 7. Ohh! Så nettop nye trailere til 2012 spill…. Må få ferdig den maskinen til de nye spillene kommer! BLir nok stor etterspørsel!:D

 8. Beklager at jeg forstyrrer igjen, men er det andre butikker som selger denne? (Helst innen Norge’s land) Visst ikke håper jeg at den snart er klar!;)

 9. En skulle kanskje tro at dise maskinene er ustabile og hos andre leverandører? Rart hvis kun Multicom skulle få problemer?

 10. Sant nok, men etter det jeg hørte var det bare leveringene som var problemer med. Kanskje tar jeg feil!

 11. Even jeg tror du rett og slett må smøre deg med tålmodighet eller kjøpe en annen maskin.. Multicom har jo skrevet 14. mai at det i alle fall ikke er sannynslig med noen leveranse i juni. Likevel spurte di ugjen 30. mai. Er sikker på at Multicom kommer med ny info straks de vet noe mer.. Multicom mottar jo barebonemaskiner som så monteres og det er vel grunn til at hvis dette er ustabilt så er det det hos andre som mottar barebonemaskiner og. Men dette blir jo bare mine antagelser.. Lykke til Even!

 12. Jeg beklager sterkt for dette! jeg er litt masete av megXP ER bare at jeg nå har sikret meg pengene!-.-

 13. Om ikke annet så er det nå gått ytterligere 5 uker..

 14. Det står lange rykter her (ser ut som det er bedre å gå for en av de andre modellene da denne nok er kraftig forsinket grunnet nødvendig redesigning av hovedkortet) http://forum.notebookreview.com/sager-clevo-reviews-owners-lounges/641100-official-sager-np9270-clevo-p270wm-owners-lounge-139.html:

 15. Så det der jeg også. Må vel gå for noe annet. Ville for en gangs skyld ha en syk pc, men det ser ut som vi iallefall må vente til Oktober før vi hører mere om denne.

  • Hei. Kunshan P270 vil ikke komme, men det vil komme en ny utgave utpå høsten en gang. Da vil den ha et annet modellnummer.

 16. Har dere noe ny info om denne da?

 17. Før jul en gang da kanskje..

 18. En måned nærmere jul. Skal vi gjette januar 2013?

 19. Kanskje på tide for Multicom å skaffe seg en ekstra leverandør av skrivebordserstattere. Synd dette skal ta så ufattelig lang tid. Ett års forsinkelse er lenge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: