Om oss

I en liten innlandsbygd – med storslått natur – åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning.

I dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte leverandører.

I omsetning er vi den nest største bedriften i kommunen vår. I Norge er vi en av de få store selvstendige nettbutikkene. Ettersom vi ikke eies av en importør, kan vi fritt velge hvilke varer vi skal selge. En frihet som kommer våre kunder tilgode! Multicom tilbyr et stort spekter av varer som vi har utstilt på vår nettside. Vi håper handleturen blir oversiktlig, enklere og mer effektiv.

Multicom er mer enn bare en butikk! Vi har vår egen tekniske avdeling, der det har blitt skrudd sammen mer enn 50.000 datamaskiner. Vi er for tiden 24 ansatte, og i løpet av årene har vi ekspedert mer enn 200.000 kunder! De har gitt oss kunnskap og innsikt få nettbutikker kan skilte med. 

Multicom bærbar og stasjonære maskiner er dessuten helt spesielle, fordi de formes etter kundens egne ønsker og behov. Det er derfor vi sier at du velger selv, når du velger Multicom!

Advertisements

Én kommentar

  1. Nei, vi får ikke sjansen til å velge selv hos Multicom. Vi skal visst bare ta imot det dere finner på å sende.
    Foreslår at dere ansetter noen som kan lese.., men dyslektikere er vel billige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: